Koken met Wildpluk - Sessie 5: Kaasjeskruid, bijvoet & vlierbessen

Add to calendar:
Koken met Wildpluk

Al gehoord van pasta met daslook, gnocchi van brandneteltopjes, een smoothie van brandnetel & munt? Of van een zevenbladsoep, een frittata van paardenbloem, couscous met melganzenvoet? Of van cake met moerasspirea, flammkuchen met duizendblad, een hartige taart met kaasjeskruid, panna cotta met bijvoet? Of soep van Oost-Indische kers, een pesto van vogelmuur, rozenbottelchutney, een roerbak met weegbree? Of van sleedoorngin, meidoornketchup of zoete aardappel- en kastanjeburgers?

Hoor je het nu in Keulen donderen, maar intrigeert het je?

Kom dan deelnemen aan onze workshop Koken met Wildpluk!

Er zijn 8 sessies, verspreid over 8 maanden, maar je kan gewoon per sessie inschrijven.

Elke maand bekijken we andere kruiden. Per sessie maken we een 4- of 5-gangenmaaltijd klaar, dus zorg dat je honger hebt! Je eet echt een volwaardige maaltijd tijdens deze workshop.

Deze workshop kost 60 euro per persoon per sessie.

Moeke Marleen zorgt voor alle ingrediënten. Wil je graag met je eigen snijplank en -mes werken? Breng deze dan zeker mee.

Je gaat met een goed gevulde buik naar huis, evenals met een bundel recepten en veel inspiratie.