Over Moeke Marleen

De methodes en kennis van vroeger doorgeven aan de volgende generaties


Missie


Ik hou ervan om mijn passies met anderen te delen... Koken, moestuinieren, oogsten en die oogst verwerken, bloemen en planten zaaien en opkweken,... en vooral ook experimenteren in de keuken... De afgelopen jaren stond ik versteld van hoeveel kennis over oude bewaarmethodes gewoon niet meer gekend is bij mijn generatie. Het was een plezier om mij in te lezen, in te werken en mij de kennis eigen te maken. 

Verder is er ook niets fijner dan met anderen in een keuken te staan of rond een tafel te zitten en te praten over wederzijdse interesses, werkwijzen, receptjes en hoe gezonde ingrediënten op een originele manier verwerkt kunnen worden.

Mijn cursisten geven me energie. Het is zo fijn om gelijkgestemden rond me te hebben. Ik geef misschien de basisinfo om te wecken en in te maken, maar vaak krijg ik zelf ideetjes aangereikt en kan ik daarna zelf nog verder experimenteren. Ik zou dus eigenlijk niet over "Cursisten" mogen spreken, maar over vrienden.

Mijn Missie is dan ook om van Moeke Marleen een warme Vriendengroep te maken met onze eigen privéclub in de vorm van een Community, waar alle kookkennis geduldig en vriendschappelijk uitgelegd en gedeeld wordt. Maar dat is nog toekomstmuziek en daar horen jullie later meer van!


Mijn diensten

Workshops privé

Passen de gewone lesdata niet in jouw werkplanning? Wil je graag 1 op 1 les krijgen van mij i.p.v. in groep? Dat kan! Laat weten wat jij juist wil leren, wanneer dat past in jouw agenda en dan stel ik een eigen programma voor je samen.

Your wish is my command!


Workshops in groep

Workshops in groep zijn interessant omwille van 2 redenen... Ze zijn budgetvriendelijker en gewoon mégagezellig! Een groep mensen met dezelfde interesses brengt een aparte sfeer met zich mee. Leren & plezier hebben.

Het is gewoon dubbel genieten!


Workshops voor bedrijven

Zin in een aparte activiteit voor je teambuildingdag?

Originele demo nodig bij een opendeur?

Dan kan ik je zeker verder helpen.

We overleggen eerst de vereisten, ik werk een planning uit en dan schaven we samen bij waar nodig.

Alles kan... of toch bijna ;-)


Mijn team ... Klein, maar fijn!

"Fix-it" Nils

Mijn  vraagbaken bij IT-strubbelingen, cameraman & editor van alle beeldmateriaal.

Ontwerper van ons logo en huisstijl.


Moeke Marleen

Drijvende kracht achter de workshops

Judith von Arx

Vriendin & mede-herboriste, die hulp biedt bij de webshop en online marketing tools.